\

Kraamkado tips 2

De leukste kraamcadeaus!

In de 2e blog over kraamkadotips laten wij de leukste ideeën zien om aan de nieuwe trotse ouders te geven.

Yay! Er is een baby geboren en je mag op kraambezoek! Maar wat voor cadeau neem jij mee? Kies je voor schattige babykleertjes of ga je liever voor een praktisch of duurzamer kado?

Zachte en warme wikkeldekens!

De wikkeldeken van Jollein is een ontzettend populair kraamcadeau! Je kunt de wikkeldeken op vele verschillende manieren gebruiken voor de baby. Zo kan de pasgeboren baby heerlijk ingepakt worden als hij mee op pad kan, doormiddel van de extra openingen, zodat het wikkeldeken ook geschikt is voor een autostoeltje! Of leg je baby lekker in de box of op de bank in deze zachte dekens. 
De dekens zijn verkrijgbaar in zes verschillende kleuren! Voor welke kleur zou jij gaan?

Wikkeldeken kraamkado
kraamcadeau tips
Shop hier!

De leukste knuffels als kraamcadeau!


Lieve en zachte vriendjes als kraamkado is altijd een goed idee! Zoals de lieve bruine teddybeer van Childhome. De teddy is geschikt voor zowel een jongetje als een meisje!
Of wat dacht je van de schattige figuurtjes van Trixie? De Trixie knuffeldieren zijn wel 38 cm lang! De pluche knuffel is gemaakt van 100% biologisch katoen en met GOTS certificaat.

Kraamkado teddybeer
Trixie knuffeldieren
Shop hier!

Baby speelgoed | Speel- & Stapeltorens

Babyspeelgoed is altijd een goed kraamkado. De stapeltorens van Mushie zijn ontzettend populair en al geschikt voor baby’s vanaf 6 maanden. Laat de baby de figuurtjes ontdekken die aan de onderkant van de stapeltorens van Mushie staan.
Nieuw in de collectie zijn de stapelsterren van Mushie.
De stapeltorens zijn ook geschikt voor in bad.

Mushie stapelsterren kraamkado
Shop hier!

De leukste knuffel- en speendoekjes!

Lekker knuffelen, tutten en kroelen! Dat is wat kleintjes graag doen! Voordeel van een speendoekje is dat zowel het speentje en het knuffeltje dicht in de buurt zijn! Door het speentje vast te maken aan het speendoekje raak je deze niet snel meer kwijt! Een super leuk kraamcadeau!

Saga kraamkado
Shop hier!

Hydrofiele doeken!

Hydrofiele luiers is het perfecte kraamkado om te geven! Zeker in de eerste weken gebruik je heel veel hydrofiele doeken! Onmisbaar in de babyuitzet en je kunt er niet genoeg van hebben! Je gebruikt ze tijdens het afdrogen na het badje, voedingen, als dekentje en nog veel meer!

Shop hier!
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *