\

Enig resultaat

Saga Copenhagen

Het ontstaan van Saga Copenhagen

Saga Copenhagen is een concept uit Noorwegen en betekent een verhaal over een leven en over een familie. Het bedrijf bestaat uit Ole en Charlotte. Zij hebben 17 jaar een interieurzaak gerunt en hebben dus enorm veel ervaring! Deze ervaring geven zij nu door aan de jongere generatie, Ida en Joachim. Dit zijn dochter en schoonzoon en hebben ervaring in de creatieve wereld en in de communicatie tussen verschillende culturen.

Producten Saga Copenhagen

Bij Saga Copenhagen willen ze jouw kleintje helpen om deze de allerbeste start te geven. Dit doen ze door gebruik te maken van duurzame kwaliteitsproducten die rekening houden met de gezondheid van het kindje. Hierbij houden ze ook rekening met de wereld en het mileu. In het hele proces wordt er biologisch geproduceerd. Vanaf het zaaien van zaad op het katoenveld tot het uiteindelijk in je handen belandt!

Tijdens het ontwerpen staan de zachte kleuren en het tijdloze design centraal. De reden dat zij dit als uitgangspunt hebben is omdat alle kleine kinderen heel gevoelig zijn. Daarom zijn ze bij Saga er trots op om je baby de allerbeste start te geven met hun zachte materialen en minimalistische ontwerpen en zachte kleuren.

Milieu vriendelijke baby producten

Doordat de kleintjes de wereld verkennen doormiddal van bijten, zuigen, aanraken vinden ze het erg belangrijk dat je kleintje niet wordt blootgesteld aan chemische producten. Bij Saga zijn alle producten biologisch en vrij van schadelijke chemicaliën. De producten worden gemaakt in GOTS-gecertificeerde fabrieken.

Bekijk hier alle producten van Saga Copenhagen.