\

Enig resultaat

Sale
Oorspronkelijke prijs was: €19,95.Huidige prijs is: €9,95.

Natruba

Het Deense familiebedrijf Natruba - afkomstig van het kleine eiland Bornholm - wordt gerund door Kasper & Line. In 2016 veranderde er iets in hun leven, de geboorte van hun eerste kindje. Met deze geboorte ontstond een onbekende liefde en sterke behoefte om te beschermen. Het gevoel dat iedere ouder kent toch?

Zoals de meeste nieuwe ouders maakten zij zich zorgen. Over van alles! Maar vooral toen de natuurlijke behoefte om alles wat ze kon in haar mond te stoppen. Bezorgd zochten Kasper & Line naar veilig, chemicaliënvrij speelgoed. Het kleine asssortiment veilige speelgoed dat zij vonden was echter heel saai.

Overweldigd door inspiratie en de wens om het beste en veiligste speelgoed voor hun kindje te ontwerpen en te produceren, zochten zij in milieuvriendelijke grondstoffen naar het perfecte materiaal.

Voordelen Natruba bijtspeelgoed

Natruba gebruikt uitsluitend naturrubber voor hun bijt- en badspeelgoed. Natuurrubber is een 100% natuurlijk product en vrij van schadelijke stoffen en plastic. Dit is niet alleen fijn voor je baby, maar ook voor het milieu.
Natuurrubber is biologisch afbreekaar wat de speeltjes van Natruba tot duurzaam speelgoed maakt. Een andere fijne eigenschap van Natruba is de zachtheid en flexibiliteit. Zo doet het geen pijn tijdens het sabbelen of kauwen bij doorkomende tandjes.

  •