\

Resultaat 1–16 van de 40 resultaten wordt getoond

Dekornik

Dekornik is ontstaan in 2009 wanneer Kasia Bachor met haar vriend Maciek naar Parijs gaat. Ze raakt gefascineerd door de prachtige decoraties in kleine boetiekjes in Montmartre.
Na terugkomst in Polen besluit ze om iets te doen met het Franse design. Zo is Dekornik op 1 december in 2009 ontstaan! Vanaf dat moment ontwerpt Kasia alle mooie patronen en waakt Maciek over de productie.

Dekornik krijgt erkenning op de Poolse markt en de projecten verschijnen in prestigieuze tijdschriften. Na 5 jaar voegt Paulina Mloda zich bij het team. Samen met Kasia besluiten ze om alleen te doen waar ze het meeste plezier in hebben .. namelijk het inrichten van kinderkamers!

Vanaf 2014 verschuift Dekornik naar kinderkamers en ontwerpen ze alleen nog maar behang voor de allerkleinsten. Dit is ook het moment dat ze samenwerkingen aangaan mt andere grafische ontwerpers zoals Kasia Goraj Strózynska, Magda Nowakowska, Ewa Najwojczyk.

Het hoofdkantoor bevindt zich in een charmante en groene hoek in het centrum van Warschau. Kasia is de creatieve kracht van Dekornik, terwijl Paulina de meester van marketing is.

Dekornik behang

Dekornik heeft een prachtig assortiment aan muurstickers en behang voor de babykamer en kinderkamer. De designs varieren van bloemenprintjes, jungle dieren tot aan zeedieren.
Het behang is gemaakt vaan duurzaam papier, mat en wit zodat elke keer volledig tot zijn recht komt.
Het behang bevestig je aan de muur met behanglijn  (niet meegeleverd). Zorg voor een schone ondergrond.
Behang wordt op bestelling geleverd en kan daarom niet geretourneerd worden.

 

Bekijk hier de hele collectie behang.