Is het niet zoals je het in gedachten had? Geen probleem, dan kun je het bij ons weer retourneren.

Hoe kan ik retourneren?

Stuur ons eerst een e-mail binnen 14 dagen na ontvangst naar info@muize-pluis.nl en vermeld daarin het volgende:

  • Ordernummer
  • Welke artikelen je wil terugsturen.

Na bevestiging heb je 14 dagen de tijd om je artikelen te retourneren. De kosten van je retourzending zijn voor eigen risico. Als wij je retour ontvangen hebben, zullen wij deze binnen 5 werkdagen terugstorten.

U kunt het retour sturen naar:
Muize-pluis
T.a.v. Retouren
Boekvink 29
3906AT Veenendaal

Uitgesloten van retourname

LET OP | Behang & meubilair kunnen niet retour! Dit wordt speciaal voor jou gemaakt/besteld en kan daarom niet retour. 

Herroepingsrecht

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht kunt u contact opnemen met info@muize-pluis.nl zodat wij u een retourformulier kunnen toesturen.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Muize-pluis zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Ruilen

Het is niet mogelijk om de artikelen te ruilen. Als je een andere maat of een andere kleur wil dien je een nieuwe bestelling te plaatsen. De artikelen die je niet wilt houden mag je dan terugsturen.

Let op

Wij accepteren alleen ongedragen en ongebruikte retourzendingen in de orginele verpakking of met labels er aan.