\

Toont alle 7 resultaten

Crealign

Crealign is opgericht in 1994 in Frankrijk. Ze zijn begonnen met het maken van stempels. Bij Crea Lign ontwikkelen ze producten die de creativiteit en fantasie stimuleren van jouw kindje. De sleutelwoorden van Crea Lign zijn: kwaliteit en orginaliteit.

De veiligheid staat altijd voorop bij Crealign. Een extern bedrijf test voortdurend de producten van Crea Lign en zorgt ervoor dat ze veilig zijn voor jouw kindje.

Crealign stempels voor peuters en kleuters

We hebben heel wat leuke producten van Crea Lign in ons assortiment. Zo vind je onder andere de leuke stempels in ons assortiment met allerlei leuke stempelfiguren.
Dankzij de grote handvaten kunnen kinderen de Crealign stempels makkelijk vasthouden.

Knutselen met Crea Lign

Kinderen vinden het heerlijk om te knutselen of te kleuren. Als het buiten slecht weer is, zijn de set van Crea Lign ideaal om een middag te knutselen!

Bij Crealign hanteren ze een aantal principes:

  • De sets zijn helemaal compleet. Alle accessoires die nodig zijn om om het te realiseren zijn inbegrepen.
  • De pakketten zijn het resultaat van samenwerkingen met getalenteerde illustratoren die de wereld van kinderen zullen verfraaien.
  • Aan de hand van voorbeelden is het voor kinderen makkelijker om te slagen. Het zal de ontwikkeling van je kindje bevorderen en laat het op de manier geen slecht gevoel achter bij je kindje als het niet lukt.
  • De dozen zijn gemaakt van dik en sterk karton. Ze garanderen een veilig vervoer en een ideale plek om je kunstwerkjes in op te bergen.
  • Veiligheid eerst! Door de steeds veranderende markt qua nieuwe veiligheidsvoorschriften hebben ze gekozen voor een extern bedrijf die de producten testen, zodat ze aan alle veiligheidsvoorschriften voldoen.

De leukste producten en knutselsets shop je daarom bij Muize-pluis!