\

Sinterklaas

Hij komt, hij komt, die goede beste Sint!

Nog even en dan komt Sinterklaar naar Nederland! Hoe leuk het ook is, het is ook best wel spannend. De kindjes zijn al druk bezig met hun verlanglijstjes knippen en plakken. 
Ben jij al bezig met inkopen van Sinterklaascaedeau’s? Lees dan vooral even verder! 

Aftellen!

Een spannende tijd voor jouw kleintje! Zal Sinterklaas mij niet vergeten? Slapeloze nachten, en vooral .. heeft Sinterklaas en zijn pieten mijn verlanglijstje wel gevonden? 
Maak een aftelkalender samen met je kindje. Zo is deze spannende tijd overzichtelijk en weet hij precies wanneer hij naar Nederland komt en wanneer het pakjesavond is. Dat geeft misschien wat rust in deze drukke tijd! 

Sinterklaascadeau’s 

Wanneer shop jij het liefste voor de sinterklaas cadeau’s? Ruim van te voren of ga je liever voor stressvol shoppen in de laatste dagen voor 5 december? 
Ga je voor mooi een duurzaam speelgoed van hout? Dan ben je bij Muize-pluis aan het juiste adres. Voor baby, peuter en kleuter is er vanalles te vinden. Wat dacht je van de leukste voorleesboeken, houten speelgoed, bijtspeelgoed, badspeelgoed, knuffels, loopspeelgoed, puzzeltjes en spelletjes of poppenspeelgoed. Er is genoeg keuze! 

 

Houten Speelgoed

Houten speelgoed is niet alleen super leuk om mee te spelen, maar het staat ook nog eens leuk in ieder interieur! Rondslingerend speelgoed van hout is opeens helemaal niet erg meer! Een ander voordeel is dat houten speelgoed ook nog eens ontzettend duurzaam is! Het gaat generaties lang mee! Wat is jullie favoriet? 

Voorleesboeken

De leukste voorleesboeken vind je hier! Verhalen met een boodschap, of leuke prentenboeken. Gezellig samen een verhaaltje voorlezen voor het slapen gaan! 
Liever een boek met activiteiten? Bekijk dan de verschillende speurboeken

Bijt- & badspeelgoed

Speelgoed voor de allerkleinsten. Bijtspeelgoed is ideaal voor doorkomende tandjes en makkelijk om vast te pakken. Het badspeelgoed van Tikiri is superleuk voor onder de douche of in bad of in de zomer in het zwembadje. Bekijk de verschillende dieren van Tikiri en maak je verzameling compleet!

Loopspeel goed & Poppenspeelgoed

Loopspeelgoed is ideaal voor je kleintje als deze begint met lopen of net kan lopen. De wandelwagen met houten sterren biedt houvast zodat je kleintje makkelijk de eerste stapjes kan zetten. De loopfiets van Childhome kun je binnen gebruiken. Leer je kleintje sturen met dit leuke loopfietsje. 

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *