\

Toont alle 5 resultaten

Studio Noos

Online een Studio Noos mom bag kopen? Een luiertas is een musthave voor alle mama's.
Een super handige mom bag waarin je alles kwijt kunt.

Studio Noos mom bags worden gemaakt uit liefde en mode! Marie-Claireis moeder van Noah en is de eigenaresse van Studio Noos.

Handgemaakte mom bags

De luiertassen worden handgemaakt door een stichting in Nederland waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en een liefde voor creëren de kans krijgen om te helpen met de productie!

Studio Noos Mom Bag

De Studio Noos luiertas is er in allerlei uitvoeringen! Printjes, uni en allerlei trendy kleuren. De Teddy tas van Studio Noos is de populairste en bekendste luiertas. Deze tas is uitvoerd in een teddy vachtje wat de tas heerlijk zacht en wollig maakt.

De teddy mom bag is de musthave van Studio Noos en is geschikt voor het hele jaar en is verkrijgbaar in onder andere ecru, zwart en bruin.

De luipaard printjes van Studio Noos zijn ook erg populair. Ze zijn niet alleen perfect voor aan je kinderwagen, maar ook erg geschikt om te gebruiken als shopper.

Mag ik de Studio Noos tas wassen?

Ja dat mag! En dat is maar goed ook! Studio Noos begrijpt dat het leven met een baby en kleine kindjes alles behalve vlekkeloos verloopt. De wollen luiertassen was je op een wol wasprogramma en bij voorkeur met een wolwasmiddel, en daarna laten drogen aan de lucht.
De teddy tassen en luiertassen met print was je op een delicaat programma zonder te centrifugeren en laat je daarna ook aan de lucht drogen.