\

Toont alle 3 resultaten

Childhome

Het verhaal van Childhome begon 35 jaar geleden. Stefan Aerts reed elke dag met zijn auto vol babyspullen van winkel tot winkel. Door het snelle succes stapte zijn echtgenote Nathalie mee in het bedrijf. Met een zoon en tweeling dochters wisten ze als geen ander wat ouders echt nodig hebben. Er volgden allerlei ideeën en een eigen ontworpen collectie kwam tot leven.

Childhome Collectie

In de loop der jaren is het assortiment flink uitgebreid. Van kinderbedjes, kinderstoelen, verzorgingstassen, commodes, boxkleden en accessoires voor de babykkamer. Ze hebben het allemaal en nog veel meer!

Ze staan voor veiligheid, originaliteit, passie, innovatie en comfort.
Hun slogan beschrijft ook perfect waar het merk voor staat! 'Childhome makes your little world complete'

Childhome Teddy

Bij Muize-pluis verkopen we onder andere de teddy collectie van Childhome. Zo vind je er onder andere de teddy dierenkop voor aan de muur, de mommy bag teddy, de teddybeer doudou, de babygym teddybeertjes en nog veel meer!

My First Bag

De populaire My First Bag Childhome rugtasjes zijn geweldig als eerste tasje voor je kleintje. Bij Muize-pluis vind je verschillende kleuren van de My First Bag rugtzakjes. De My First Bag Teddy beige is ontzettend populair en voor zowel leuk voor een jongen als een meisje!

Bestel gemakkelijk en snel Childhome artikelen online

Bij Muize-pluis koop je gemakkelijk de mooie producten van Childhome. Je hebt ze binnen 1-2 werkdagen in huis. 

Bekijk alle producten hier!