\

Musthaves Mommy To Be

De fijnste musthaves vind je bij Muize-pluis

Als aanstaande mommy to be komt er heel veel op je af! Er moet van alles geregeld en gekocht worden voordat de baby komt. Om het wat gemakkelijker te maken hebben wij een paar fijne musthaves voor je op een rijtje gezet. 

Mom Bag

Mommy bag 2.0 | Studio Noos

Deze fijne luiertassen van Studio Noos zijn een echte musthave. Je kunt deze fijne grote tassen overal voor gebruiken. Deze fijne tas heeft een lang hengsel waardoor deze helemaal om je kinderwagen heen past. Naast dat het een zeer gschikte tas is als luiertas, is het ook een fijne tas om boodschappen mee te doen. 

Door het grote formaat van de tas (42 x 12 x 58 cm) kunnen alle belangrijke spullen die nodig zijn mee op pad! 

STUDIO NOOS

Hydrofiele doeken | Swaddles 

Dé musthave voor elke mommy to be! Je kunt niet genoeg hydrofiele luiers en swaddles in je babyuitzet hebben. Bij Muize-pluis vind je de leukste printjes en kleuren hydrofiele doeken! 

Waarvoor hydrofiele doeken? Een hydrofiele doek kun je overal voor gebruiken. Leg een hydrofiele luier op het verschoonkussen, zodat je de aankleedkussenhoes niet steeds hoeft te wassen, tijdens het voeden, onder het hoofdje in hoofd of in de kinderwagen. Swaddles zijn grote hydrofiele doeken die heel fijn zijn om te gebruiken na het badderen of douchen. Ook tijdens borstvoeding is een swaddle heel fijn om te gebruiken. 

Hydrofiele doeken zijn ook altijd een fijn kraamkado!


HYDROFIELE DOEKEN
BOHO baby nestje

Babynestjes

Een babynest is heel fijn voor een pasgeboren baby. Je baby voelt zich geborgen en veilig. Een baby nest geeft een vertrouwd en veilig gevoel, net als toen hij veilig in de baarmoeder zat. 

Een babynestje gebruik je vanaf de geboorte tot hij ongeveer 6 maanden is. Zodra de baby zich kan omrollen kun je het beter niet meer gebruiken. 

BABY NEST

Wikkeldekens 

Wikkel je kleintje lekker warm in met deze fijne en zachte wikkeldekens van Jollein. Zo krijgt je kleintje het onderweg niet koud. In de wikkel deken zitten ook extra openingen die hem geschikt maken voor een autostoeltje. Met klittenband kun je de wikkeldeken gemakkelijk bevestigen. Of gebruik de fijne dekens voor op de bank of box. 

Je kunt de wikkeldekens al gebruiken vanaf de geboorte. Het is een universele wikkeldeken voor de Maxi Cosi en elk ander merk categorie 0 autostoeltje met drie of vijfpuntsgordel. 

Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Een wikkeldeken is ook perfect om te vragen als kraamkado! 

WIKKELDEKENS
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *