\

Toont alle 4 resultaten

Petit Monkey

Petit Monkey is een jong en fris merk van Nederlandse afkomst. Petit Monkey is vooral bekend van de populaire popsicles drinkflessen met bijpassende popsicles lunchtrommels! Naast de leuke drinkbekers met glitters, popsicles of een leuke print hebben ze ook rugzakken, grote collectie lunchartikelen en prachtig speelgoed.
Petit Monkey ontwerpt artikelen die perfect passen binnen de kinderwereld. Ze zijn kleurrijk, illustratief en ze stimuleren hun fantasie!

Het begin

In 2015 is Petit Monkey begonnen met een melamine kinderservies met illustraties van Helen Dardik. Al snel werd de collectie uitgebreid met speelgoed en houten musthaves.
In 2016 kreeg Petit Monkey een eigen gezicht en werd Helen Dardik gevraagd om een logo te ontwerpen! Zo ontstond het appje, Petit Monkey voor jullie aapjes!

Petit Monkey drinkfles

Met de drinkfles van Petit Monkey steel je zeker de show. Of je nou gaat voor de transparante drinkfles met glitters of de transparante drinkfles met popsicles. De dubbelwandige drinkfles heeft glitters of popsicles die bewegen als je de fles op en neer schud.

Bij Petit Monkey vind je verschillende soorten drinkflessen. Voor de allerkleinsten is er een tuitbeker. Voor de wat grotere kindjes is er een drinkfles met rietje. Dit rietje is makkelijk inklapbaar en daardoor dus lekvrij!

Schooltassen / rugzak Petit Monkey

Bij Petit Monkey vind je alles wat je nodig hebt voor je eerste schooldag, Wat dacht je van de leuke teddy Petit Monkey rugzak? Of broodtrommel? Of drinkfles? Ze hebben het allemaal.

Petit Monkey drinkfles popsicles

De populaire drinkfles van Petit Monkey met popsicles zijn eindelijk weer terug op voorraad! De leuke kleurrijke drinkflessen hebben leuke gekleurde balletjes die op en neer bewegen. Er zijn twee nieuwe kleuren toegevoegd aan het assortiment namelijk drinkfles popsicles aqua blue en drinkfles popsicles peony. De populaire kleuren popsicles coral en popsicles lilac zijn nog steeds te vinden in de collectie. De drinkflessen combineer je perfect bij de broodtrommel popsicles.

Bekijk hier de hele collectie van Petit Monkey.