\

Toont alle 7 resultaten

Small Foot

Small Foot biedt een breed assortiment aan houten speelgoed aan. Denk hierbij aan puzzels, blokken, accessoires voor het keukentje, balanceerspellen en meer. Het merk staat bekend om zijn hoge kwaliteit en het gebruik van duurzame materialen, zoals FSC-gecertificeerd hout.

Het ontstaan

Het begon als een bescheiden onderneming van twee broers. Na 30 is SmallFoot uitgegroeid tot een van de bekendste houten speelgoedmerken van Europa. Het speelgoed van Small Foot heeft vele prijzen gewonnen. Zo hebben ze onder andere het Duitse spiel gut-label gekregen. Dit is een label dat staat voor duurzaam speelgoed dat voldoet aan de hoogste kwaliteit- en veiligheidseisen en zorgt voor speelplezier.

Het houten speelgoed is afkomstig uit lokale, duurzame bosbouw. Eventuele restproducten worden door Small Foot zo veel mogelijk weer hergebruikt. Het gebruik van plastic wordt zoveel mogelijk vermeden. De verf die ze gebruiken is altijd op waterbasis en vrij van oplosmiddelen en weekmakers. Bij Small Foot gaat ze net een stapje verder in duurzaamheid. Zo heeft het hoofdkantoor in Duitsland zijn eigen zonnepanelen waarmee groene energie wordt opgewekt en wordt er gebruik gemaakt van klimaatneutral transport.

Houten speelgoed van Small Foot

Small Foot biedt verschillende houten speelgoed aan. De sorteer- en stapelspellen bevatten verschillende vormen en kleuren die kinderen kunnen sorteren en stapelen, waardoor ze hun fijne motoriek kunnen oefenen.

De kleurrijke puzzels met kleurrijke afbeeldingen die helpen bij het ontwikkelen van hun hand-oogcoördinatie.

Ze creëren bij Smallfoot houten speelgoed met educatieve doeleinden. Redenen om voor houten speelgoed te kiezen zijn:

  • Houten speelgoed is duurzamer.
  • Houten speelgoed gaat langer mee
  • Houten speelgoed stimuleert de verbeelding
  • Houten speelgoed is veilig
  • Houten speelgoed is tijdloos.

Small Foot Safari

Small Foot heeft een serie houten speelgoed genaamd Safari.
In de serie Small Foot Safari vind je de leukste producten van stapeldieren, balanceerstenen, activiteitenkubus en nog veel meer.