\

Toont alle 13 resultaten

Crocodile Creek

Het ontstaan

Crocodile Creek is ontstaan in New York in 1983. In de stad van mogelijkheden en waar domen uitkomen, was er een toevallige ontmoeting tussen twee mensen aan de Upper West Side. Beide hadden ze hetzelfde idee voor een prachtig speelgoedmerk van Europa. Zo is het bedrijf ontstaan.

Crocodile Creek puzzels en drinkflessen

Crocodile Creek puzzels en Crocodile Creek drinkflessen en broodtrommels. De drinkbekers zijn antilek met een rietje en drinktuit. De broodtrommels zijn ook antilek. Met de Crocodile Creek lunchitems is jouw kindje helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar!

Crocodile Creek puzzels

Crocodile Creek biedt een grote variatie aan puzzels voor kinderen. Je vindt veel verschillende afbeeldingen en soorten figuren, maar ook in het aantal stukjes en daarmee dus de moeilijkheidsgraad. Puzzelen is leuk en leerzaam voor zowel jong en oud.
De puzzels zijn gemaakt van 100% gecycled karton en worden geprint met plantaardige inkten.

Crocodile Creek drinkflessen

De Crocodile Creek drinkfles is gemaakt van tritan en heeft een drinktuit en een rietje. De drinkflessen zijn lekvrij als je het tuitje weer in de dop sluit. De drinkflessen hebben een geweldige jungle print en bijpassende lunchtrommel.

De lunchboxen zijn gemaakt van polypropyleen en daarmee kindveilig en vrij van lood, PVC, BPA en phtalates.

Crocodile Creek ballen

In de collectie van Muize-pluis vind je ook hele leuke speelballen. Alle speelballen zijn gemaakt van natuurlijk en synthetisch rubber en bevatten geen PVC, BPA of vinyl.

Je shopt hier de hele collectie van Crocodile Creek.