\
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Het ontstaan van BIBS

De BIBS fopspenen uit Denemarken zijn al bijna 50 jaar te verkrijgen op de Deense markt. BIBS is opgericht in 1978. Op dit moment zijn ze een grote hit over de hele wereld. Vanaf het begin is het hun ambitie geweest om hoogwaardige producten te produceren. De focus ligt op de populaire fopspenen, maar er wordt ook verder gebouwd aan het assortiment babyproducten.

Waarom een BIBS speen kopen?

De spenen zien er ontzettend hip en kleurrijk uit. Een van de voordelen van de fopspenen is dat de spenen gemaakt zijn van natuurrubber. Het gebruik van natuurrubber zorgt ervoor dat er minder milieu vervuiling optreed.

Verder is er goed nagedacht over het ontwerp. De vorm van de speen is rond, dit noemen ze ook wel de kersvorm. Door de randen van de speen wordt er voorkomen dat de huid van jouw kleintje niet gaat irriteren en schuren.
Daarnaast lijkt de vorm op een borst. Dit bevordert de zuigreflex en ontwikkeling van jouw baby.

Hoe gebruik je de BIBS fopspenen?

Voordat je de fopspeen van BIBS gaat gebruiken, moet je hem eerst 5 minuten in het gekookte (niet kokend) water te leggen. Hierna kun je de speen reinigen door er gekookt water over te gieten. Druk voor gebruik het eventuele water uit het speentje zodra de speen is afgekoeld.

De BIBS spenen worden met zorg en aandacht verpakt. Toch raden wij aan om een fopspeen altijd te reinigen voordat je hem voor de eerste keer gebruikt. Een baby is antuurlijk erg kwetsbaar.

Om slijtage tegen te gaan wordt er aangeraden om de spenen om de 6 weken te vervangen. Is de BIBS speen beschadigd? Vervang deze dan direct.

Productinformatie

Materiaal | 100% natuurrlijk rubber, 100% BPA vrij en PVC vrij.
Veiligheid | De BIBS speentjes zijn getest en geschikt bevonden voor de Europese regels.
Onderhoud | Bewaar de speen droog en schoon. Plaats de fopspenen niet in direct zonlicht of warmte. Hierdoor wordt het rubber zacht.