\

Resultaat 1–16 van de 18 resultaten wordt getoond

Baby Bello

Baby Bello is een Nederlands merk wat staat voor duurzame producten voor mens, dier en natuur. Dit zit je niet alleen terug in de producten, maar ook het goede doel wat ze hieraan hebben gekoppeld. Bij aankoop van een van de producten steun je namelijk automatisch de stichting No Wildlife Crime van Freek Vonk.

Baby Bello staat voor ecologische duurzaamheid

‘Wij geven om uw kind, onze planeet en hun toekomst’
Baby Bello houdt sterk rekening met de behoeften van onze generatie en de toekomstige generaties. Er wordt gewerkt op een manier zodat er op alle fronten milieu vriendelijk wordt geproduceerd.
Ze onderzoeken alle productie fases en gebruikte materialen om de hoogste bedrijfsethiek te kunnen garanderen.

Biologisch katoen

‘Voor de toekomst. Voor de wereld’

Biologische katoen wordt geproduceerd zonder gebruik van synthetische pesticiden en meststoffen. Hierdoor word de bodem van de aarde verbeterd. Bovendien komt hierdoor de gezondheid van de katoenarbeiders niet in gevaar, terwijl er minder energie en water wordt verbruikt.

De vulling bestaat uitsluitend uit gerecycled polyester en er wordt bovendien alleen gebruik gemaakt van milieuvriendelijke kleurstoffen.

FSC-gecertificeerd hout

Alle houten producten zijn gemaakt van FSC gecertificeerd berkenhout uit China. Dit behoudt de biologische diversiteit en beschermt het welzijn van de dieren.

Natuurcriminaliteit

Niet alleen houden ze rekening met het milieu, maar ook met de dieren. Dieren kunnen niet spreken, dus zullen wij dat moeten doen.

Baby Bello neemt de verantwoordelijkheid door een deel van de winst te doneren aan de ‘No Wildlife Crime Foundation’ Deze stichting heeft als doel de dieren te beschermen door een salaris te betalen aan de rangers. Verder zorgen zij voor voldoende middelen om de dieren tegen stropers te beschermen en op te sporen.

Babymobiel en wolken mobiel Baby Bello

De Baby Bello fantasy clouds ook wel de wolken mobiel is verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren.
De Baby Bello wolken mobiel is perfect voor boven de box, maar de mobiel staat ook prachtig onder een bedhemel boven het ledikant.

BabyBello online kopen?

Je shopt de producten van Baby Bello veilig en makkelijk online bij Muize-pluis.
Verzending in 1-2 werkdagen en gratis verzending vanaf €75,-