\

Resultaat 1–16 van de 22 resultaten wordt getoond

Meyco

Meyco is een onderdeel van moederorganisatie B-boo baby & lifestyle GmbH. B-boo is ontstaan op 1 januari 2013. Het bedrijf Meyco is later overgenomen om als merk voort te zetten. Het bedrijf ontwikkelt sinds 1959 zachte babydekens van 100% katoen. Meyco baby staat voor hoogwaardige kwaliteit en alle producten zijn duurzaam in gebruik.

Het assortiment is in de loop der jaren flink uitgebreid. Meyco baby verkoopt naast de babydekens nu ook hydrofiele doeken, voetenzakken, bedhemels, boxkleden, slaapzakken, kruikenzakken, lakens, hoeslakens en nog veel meer.

Meyco is gevestigd in Duitsland, maar staat onder Nederlandse leiding. Bij het bedrijf staat service, prijs en kwaliteit hoog in het vaandel.

Meyco baby

Meyco heeft mooie en kwalitatieve en complete collecties. Deze collecties zijn perfect te mixen & matchen met elkaar. De producten van Meyco zijn basic, vernieuwend, uniek en betaalbaar.

De kleuren en printjes van Meyco baby zijn perfect op elkaar afgestemd. Door verschillende items te combineren kun je de babykamer helemaal naar eigen smaak inrichten.

Bekijk hier alle producten van Meyco.