\

Toont alle 5 resultaten

Fiona Walker

Fiona Walker ontwerpt de mooiste vilten dierenkoppen, wandhaken, slingers en baby mobielen van vilt. De producten van Fiona Walker zijn een echte musthave en eyecatcher in de babykamer of kinderkamer.

Fiona Walker dierenkoppen

Fiona Walker England ontwerpt mooie vilten dierenkoppen die je een glimlach bezorgen. De dierenkoppen maken van je baby- of kinderkamer echt iets bijzonders! De dierenkoppen hebben allemaal hun eigen charme en daardoor is geen één item identiek.
Bij Muize-pluis vind je onder andere dierenkoppen van een leeuw, olifant, zwaan, giraffe, aap en meer. Creëer een muur met verschillende dierenkoppen voor een speels effect in de babykamer of kinderkamer.

Dierenkop babykamer, dierenkop kinderkamer

Ben je bezig met het inrichten van de babykamer of kinderkamer? Een dierenkop is de perfecte wanddecoratie voor een babykamer of kinderkamer. Leuke wanddecoratie is onmisbaar in de babykamer of kinderkamer. Ze passen perfect in een themakamer zoals een jungle kamer of safari kamer. Bijna alle kinderen vinden dieren leuk. Van knuffels, dierenspeelgoed tot boekjes over dieren. Hoe leuk is het om dan een echte 'dieren' themakamer te maken. Hang de vilten dierenkop van het favoriete dier van jouw kleintje aan de muur!

Fiona Walker England

Fiona Walker werkt altijd volgens fairtrade principes. De producten van Fiona Walker worden gemaakt in Jaipur, India en volgens de Fairtrade richtlijnen. Ook wordt er gewerkt, waar mogelijk, met traditionele technieken en duurzame materialen! Omdat de producten van Fiona Walker met de hand worden gemaakt, kunnen de Indiaanse werkneemsters thuis werken. Op deze manier kunnen ze werk en de zorg voor kinderen combineren

Fiona Walker dierenkop online bestellen

Bekijk hier alle dierenkoppen van Muize-pluis. We verzending in 1-2 werkdagen en verzenden gratis boven €75,- Zo heb je je favoriete dieren heel snel in huis.