\
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Magna-Tiles - Eindeloos speelplezier

Prikkel de fantasie en creativiteit van kinderen met de kleurrijke, magnetische tegels van Magna Tiles. Door de verschillende tegels aan elkaar vast te klikken kun je de mooiste kunstwerken en bouwwerken maken. Magnetische tegels zijn dé nieuwe trend in speelgoedland. De magnetische speelgoedtegels zorgen namelijk voor uren speelplezier voor jong en oud.

De platte speeltegels zijn gemaakt van kunststof en hebben magnetische randen.

Open ended speelgoed - Magna Tiles

Waarom zijn de magnetische tegels zo populair? Magna-Tiles is een soort van open-ended play. Er zijn geen spelregels verbonden en alles is mogelijk.
Door te spelen met Magna Tiles leren kinderen tellen, kleuren herkennen, geometrische vormen en het ontwikkelen van ruimtelijk inzicht.

De Magna-Tiles speelsets kun je met elkaar combineren. Zo kun je je sets steeds verder uitbreiden en combineren met andere merken.

Veilig en duurzaam

De magnetische tegels zijn milieuvriendelijk en vrij van schadelijke chemicaliën of andere stoffen. Ze zijn gemaakt van sterk ABS-materiaal. Dit is ontzettend sterk en zorgt voor jaren speelplezier. De tegels zijn makkelijk schoon te maken en te houden.