\
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Moonie de speciale licht en geluid knuffelberen

Moonie beren zijn een echte aanwist voor in je baby uitzet! 
Ze bevatten namelijk het volgende:

  • smart cry detector
  • vijf natuurlijke kalmerende geluiden
  • vijf verschillende led lichtjes die het licht uit de baarmoeder nabootsen
  • Usb oplaadbaar

De licht en geluid knuffels van Moonie zijn een ware uitkomst voor je newborn! Doordat er zoveel verschillende functies op zitten, kun je de knuffel naar de behoefte van je kleintje instellen. De hartslagen die je hoort zijn echte hartslaggeluiden en zijn dus niet door en computer opgenomen opnames. 

De led verlichting in de buik van de humming friend van Moonie warmen niet op en kun je dus gerust aan laten staan bij jouw kleintje. Maar niet alleen voor baby's zijn ze een uitkomst, maar ook als je kindje wat ouder is en veel last heeft van nachtmerries of bang is in het donker. 

Smart Cry detector

Zodra je kindje wil gaan huilen, activiteert de Smart Cry detector een natuurlijk geluid zoals vooraf ingesteld dat kalmeert en ervoor zorgt dat je kind weer rustig kan verder slapen. 
De knuffels van Moonie dempen zichzelf altijd na 30 minuten en gaan automatisch in een stand-by modus. 

Moonie Humming Bear nachtlamp

Elke Moonie heeft een nachtlamp die in 5 verschillende kleuren kan schijnen. 
Het led lampje warmt niet, waardoor het volkomen veilig is. Als je kindje wat ouder is en bang in het donker, kun je de Moonie ook als nachtlampje gebruiken. Je kunt het nachtlampje dan aanzetten en het geluid uit, en met een gerust hart de Moonie knuffel aan laten staan. Zo valt jouw kleintje heerlijk en veilig in slaap.

Moonie beer geluiden

Het hartslaggeluid is een echte opname van een hartslag in de buik van een moeder. Het stelt je kleintje gerust met een voor hem al bekend geluid. De andere geluiden die je hoort zijn de wind, een bosbeekje, golven en de regen.

Bekijk hier de Moonie collectie