\
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

CamCam Copenhagen

Het Deense merk CamCam Copenhagen maakt de mooiste producten voor kinderen en volwassenen. Het merk kenmerkt zich door de hoge kwaliteit en prachtige tijdloze designs. Een mix van romantiek en grafische eenvoud is waar CamCam's intrigerende en tijdloze ontwerpen voor staan.

Achtergrond van CamCam Copenhagen

Toen Sarah Giese Camre erachter kwam dat de producten die zij graag voor haar kinderen wilde niet verkrijgbaar waren, besloot ze zelf aan de slag te gaan hiermee. Ze wilde graag een rustige en harmonieuze omgeving voor baby's en kinderen creëren. Sinds 2012 bestaat CamCam en is het haar gelukt om een sterk onderscheidend merk op de markt te zetten.

Rustige kleuren & GOTS-gecertificeerd

Aangezien er al veel kleurrijke producten op de markt zijn voor kinderen, besloot Sara een lijn te starten met voornamelijk rustige en zachte kleuren. Ze koos ervoor om rust te houden, omdat kleine kinderen daar ook behoefte aan hebben.

Daarbij vergeet ze ook zeker het milieu niet. CamCam is een GOTS-gecertificeerd bedrijf en alle textielproductie wordt geproduceerd in GOTS gecertificeerde fabrieken.

Collectie Cam Cam online kopen

De collectie van CamCam bestaat uit luiertassen, dekens, baby mobielen, hydrofiele doeken, bedhemeltjes, bijpassende kussentjes en nog veel meer!

Bekijk hier de collectie van CamCam