\

Back to school met de leukste Petit Monkey drinkflessen

Petit Monkey | Lunchbox Bento Fairytale Dragon 'Pearl Stars'

Nog even en de vakantie is weer voorbij. Back to school … met de leukste Petit Monkey drinkflessen. Het is weer tijd om alle schoolspullen voor je kindje te verzamelen. Hier vind je de leukste en praktische drinkbekers van Petit Monkey voor naar school. 

Antilek drinkfles

De drinkflessen van Petit Monkey zijn lekvrij. Met deze Petit Monkey drinkflessen heb je geen last van natte rugzakken of schoolspullen. Check altijd of de siliconen antilekring nog in de dop zit en zorgt ervoor dat de dop goed gesloten is. Alleen dan is de drinkfles lekvrij. 

Glitter drinkfles Petit Monkey

De glitterflessen van Petit Monkey zijn een feestje om uit te drinken. De doorzichtige drinkflessen zijn gemaakt van tritan of PP en zijn beide vrij van BPA. 

Mag de Petit Monkey drinkfles in de vaatwasser?

De flessen van Petit Monkey mogen niet in de vaatwasser. Hierdoor kan er water bij de glitters of popsicles komen. Ook kan de print vervagen. De dop en het rietje van deze drinkflessen kunnen tevens wel in de vaatwasser. 

Petit Monkey drinkfles popsicles

De transparante popsicles drinkfles van Petit Monkey is een feestje om naar te kijken en uit te drinken. De drinkflessen zijn dubbelwandig en heeft gekleurde balletjes ertussen. De drinkfles popsicles Petit Monkey is verkrijgbaar in vier kleuren. 

 

De nieuwste drinkflessen uit de Petit Monkey collectie

De nieuwe drinkflessen van Petit Monkey hebben sprookjes achtige plaatjes. De drinkfles met fairytale dragon is geïllustreerd door Kendra Binney. De bijpassende lunchtrommel maakt het helemaal af. De drinkfles met dino print all over print is ook geweldig. 

Bekijk hier de hele collectie van de leukste drinkflessen van Petit Monkey. 

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *