\

Meet the brand – Little Dutch

Little Dutch behoort tot één van onze favoriete speelgoed merken! Het is ontzettend leuk speelgoed voor baby’s, peuters en kleuters! De vrolijke kleuren en printjes maken Little Dutch herkenbaar. Het speelgoed is veilig voor de kindjes en worden duurzaam gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. 

Maar ze hebben niet alleen speelgoed! Ook superlieve baby kleertjes, verzorgingsproducten, producten voor school en nog veel meer!

Little Dutch speelgoed

Met het Little Dutch speelgoed heeft je kindje uren speelplezier. Bij Muize-pluis verkopen we onder andere een babygym, knuffels, rammelaars, een bijtring en nog veel meer. Daarnaast zijn de producten kleurrijk en voorzien van een print uit één van de thema’s van Little Dutch. Little Goose, Flowers & Butterflies en Sailors Bay zijn de 3 speelgoedthema’s. 

 

Little Dutch houten speelgoed

Little Dutch houten speelgoed bestaat uit een diverse collectie met onder andere een vintage bus, houten  stapelaars, koffiehoek, verjaardstaart en nog veel meer. Het hout is milieuvriendelijk geverfd (geverfd op waterbasis), zodat het niet schadelijk is voor je kindje. Het houten speelgoed van Little Dutch gaat jarenlang mee, zodat je het kunt doorgeven aan een volgende generatie. 

Little Dutch kleding

Bij Muize-pluis verkopen we de lieve babykleding van Little Dutch. Van boxpakjes, tshirts, broekjes en sokjes. 
We proberen de collectie steeds weer verder uit te breiden naar nog meer keuze voor je kleintje! 

Het begin

Little Dutch is een echt familiebedrijf. Ze zijn gestart op de zolderkamer en inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf van ruim 45 medewerkers. Oprichter Rinke van der Helm was zelf op zoek naar mooie accessoires voor de kinderkamer. Omdat ze niet kon vinden wat ze zocht is ze begonnen met zelf lampen te maken. Door de vele enthousiaste reacties uit de omgeving smaakte dit naar meer! 

Al meer dan 10 jaar creëert Little Dutch een ruime collectie met veelzijdige en praktische producten voor in huis of voor onderweg. De Little Dutch designs zijn een musthave voor je kindje. Ze zijn niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook uitdagend om mee te spelen. 

De visie van Little Dutch is dan ook duidelijk:

‘Enjoy the little thins’

Het gezinsleven zit vol geluksmomenten. Little Dutch wil ouders en kinderen laten genieten van de kleine dingen. 

 

Little Dutch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *