\

Inspiratie babykamer 5

Babykamer moodboard 1

Er zijn weer heel veel nieuwe producten en kleuren binnen gekomen, dat het weer tijd is voor een babykamer inspiratie blog! De producten op de moodboards zijn allemaal te vinden in de webshop!

Jollein Biscuit

De nieuwe kleur in de collectie van Jollein is de kleur Biscuit. Deze mooie bruine kleur is voor zowel een jongenskamer als een meisjeskamer te gebruiken.
Deze kleuren zijn ideaal als je bijvoorbeeld het geslacht nog niet wil weten!

Naturel

In de moodboard hebben we de kleur biscuit gecombineerd met naturel kleuren, zoals de boucle opbergmand naturel van Jollein om het speelgoed in op te bergen en de mandjes van Kidsdepot die je leuk als commodemandje kunt gebruiken.

Rotan

De rotan spiegel en rotan hanglamp van Kidsdepot geven sfeer in de babykamer.
De rotan accessoires matchen perfect bij de mooie naturel kleuren.
Door verschillende materialen, merken en kleuren te combineren creeëer je een fijne en gezellige babykamer.

inspiratie babykamer 4

1. Ledikantdeken Biscuit Jollein | 2. Wolkenmobiel Baby Bello | 3. Opbergmandjes Kidsdepot | 4. Hanglamp Meera Kidsdepot | 5. Klamboe Biscuit Jollein  | | 6. Hoeslaken Branches Sand Meyco  | 7. Opbergmand boucle naturel Jollein | 8. Hert trekspeeltje CamCam

Babykamer moodboard 2

De kleur leaf green uit de nieuwe collectie van Jollein is een prachtige donkergroene kleur. Match de groene kleur met rotan, nougat of het wild flower thema van Jollein.

Wild Flower

Wild flower is een lief printje en is onder andere verkrijgbaar in een hoeslakentje, lakentje, badcape en hydrofiele doeken. De wild flower print bevat de kleuren leaf green en nougat, waardoor deze kleuren mooi samenkomen in de babykamer.

Leaf Green Jollein

De kleur leaf green is nieuw in de collectie van Jollein. Combineer de mooie donkergroene kleur met nougat en de wildflower print. Voeg jute en rotan accessoires toe aan de babykamer voor extra sfeer en warmte.
De klamboe vintage leaf green van Jollein geeft je baby een geborgen en veilig gevoel. Met de babymobiel teddybeer heeft je baby uren kijkplezier.

babykamer inspiratie

1. Speendoekje Botanical Beetle Noppies | 2. Jute vloerkleed rond Kidsdepot 3. Waskussenhoes Leaf Green Jollein  4. Teddy bear mobiel leaf green Jollein 5. Klamboe leaf green Jollein 6. Hoeslaken Wild Flower 7. Ledikantdeken nougat Jollein 8. Miles spiegel Kidsdepot

Babykamer moodboard  3

Combineer verschillende kleuren en materialen bij elkaar voor de babykamer.

Pale pink Jollein

De kleur pale pink van Jollein is een mooie roze kleur voor een echte meisjes babykamer. De wolken mobiel van Baby Bello is perfect voor onder de klamboe, zodat je kleintje naar de wolken en staren kan kijken.

Wild & Soft dierenkop

Het lieve konijnen dierenkop van Wild & Soft is een eyecatcher voor aan de muur van de babykamer!
Superzacht en aaibaar.

Meyco panter neutral

Het zachte grijs van de panter neutral collectie past heel mooi bij al het roze. De panter neutral collectie is verkrijgbaar in dekentjes, lakentjes, hydrofiel, aankleedkussenhoes, kruikenzakken en meer.

babykamer

1. Klamboe pale pink Jollein | 2. Knuffeldoekje Goose Saga Copenhagen | 3. Ledikantdeken panter neutral Meyco | 4. Wolkenmobiel Pale Pink Baby Bello | 5. Dierenkop konijn Wild & Soft | 6. Pixie vloerkleed Kidsdepot | 7. Hydrofiele doeken panter neutral Meyco | 8. Moon pale pink Jollein | 9. Commodemandje teddy cream Jollein | 10. Aankleedkussenhoes panter neutral Meyco

SHOP HIer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *