\

Inspiratie babykamer

Inspiratie voor de babykamer

In deze inspiratie babykamer blog laten wij zien hoe je de leukste babykamer accessoires bij Muize-pluis kan combineren. 

Als je zwanger bent is de babykamer een onwijs leuk project om mee aan de slag te gaan. Een fijn, veilig en gezellig plekje voor je kleintje.

Inspiratie voor de babykamer

Vloerkleed Kidsdepot  – Bedhemel Meyco – Slinger CamCam Copenhagen

Aan de slag met de babykamer

Kijk van te voren welke stijl je wil voor in de babykamer. Wil je een leuke kleur op de muur of liever een mooi behang op de muur? Behang geeft de kamer meteen een andere sfeer. Met de leuke posters van Juulz maak je de babykamer helemaal af. 
Een mooie lamp en vloerkleed zijn één van de belangrijkste sfeermakers in een babykamer of kinderkamer. Gebruik een hemeltje boven de wieg of ledikant om een veilig en geborgen plekje te maken voor je kleintje. 

De mooiste merken voor in de babykamer

Bij Muize-pluis vind je vele mooie merken met de leukste items voor de babykamer en kinderkamer. Denk aan de merken OYOY Living Mini, Bloomingville Mini, Kidooz, Meyco, Jollein, Quax, Kidsdepot en nog veel meer. 

Inspiratie babykamer shoppen

Hieronder vind je de eerste moodboard met items die je mooi bij elkaar kunt combineren. 

Deze zachte kleur nougat kun je op allerlei manieren combineren. Je kunt nougat zowel op een jongenskamer of meisjeskamer combineren. Of als je het geslacht niet wil weten is dit een hele fijne kleur om te gebruiken!

Inspiratie babykamer Wieg/ledikant
Jollein x Pimpelmees

Afgelopen maand kwam deze geweldige collectie van Jollein in samenwerking met Jollein. De Jollein X Pimpelmees collectie. Het populaire behang van Pimpelmees in de grijstinten met bosdiertjes is nu niet alleen verkrijgbaar als behang, maar ook in een wiegdeken, ledikantdeken, boxkleed, wikkeldeken, badcape en speendoekje! 
Door de zachte grijstinten van dit lieve thema kun je het perfect matchten met allerlei kleuren!
Hieronder laten wij een combinatie zien hoe je de wieg of ledikant opmaak kunt combineren met nougat!

Inspiratie babykamer babydekens

De dekentjes met print van Quax vinden wij helemaal geweldig. Een fijn zacht breisels in de leukste printjes. Ga je voor de leuke jungledieren print of liever voor de geweldige rock horse of cactus print?
Door de fijne afmeting van 80 x 100 cm kun je deze dekentjes niet alles voor de wieg, maar ook de ledikant, autostoeltje en kinderwagen gebruiken!
Zo gaat het dekentje extra lang mee!

Inspiratie babykamer caramel

Bruintinten zijn helemaal van nu als het gaat om de inrichting van de babykamer of kinderkamer. Caramel, nougat of aardetinten zijn populairder dan ooit. Deze warme tinten geven een fijne sfeer aan de baby- of kinderkamer. Je combineert deze kleuren heel mooi met de leukste rotan producten. 

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *