\

Inspiratie babykamer 3

Er is zoveel nieuws binnen gekomen! Tijd voor een nieuwe inspiratieblog!
Tijdens het inkopen proberen wij zoveel mogelijk te kijken welke items mooi bij elkaar te kunnen combineren zijn!
Heb je vragen of iets mooi bij elkaar past? Mail ons wij helpen je graag!

Inspiratie

Het inrichten van de babykamer kan beginnen! Het leukste klusje om te doen! Maar waar begin je nou? Wij geven je een aantal ideeën voor een lieve en leuke baby- of kinderkamer! 

Hoe mooi zijn deze zachte tichten bij elkaar? Deze kleuren zijn heel mooi te combineren met rotan! Wat dacht je van een lief hout kleurig bedje? Laat de klamboe in de kleur nougat van Jollein mooi over het bedje heen vallen voor een knus en geborgen gevoel! De lieve creme olifant is een echte eyecatcher aan de muur. TIP: klik op de plaatjes om naar het product te gaan!

Inspiratie 2

Nog steeds helemaal hot! Deze mooie caramel kleur combineer je overal mee! Wij hebben gekozen om de kleur caramel te mixen met de kleur nougat van Jollein. Maar je zou de kleur caramel ook heel mooi kunnen combineren met rotan items en wat meer zachtere en lichtere kleuren, zoals creme of zacht roze. 
Deze kleuren zijn perfect voor zowel een jongens als meisjes kamer. 
TIP: klik op het product om naar het product te gaan. 

Inspiratie 3

Het prachtige orginele leeuwen vloerkleed van OYOY living design is de eyecatcher in de babykamer! Combineer dit kleed met zachte kleuren, zoals creme, zodat het weer terugkomt in de babykamer! Opbergmanden zijn ideaal om vanalles in op te bergen, zoals speelgoed, of als wasmand of gewoon leuk ter decoratie! De bijpassende hydrofiele doeken matchen helemaal in de kamer! Je kunt er niet genoeg van hebben in de baby uitzet. De fijne wiegdekens van Meyco zijn ook verkrijgbaar in ledikant formaat. 
TIP: klik op de foto om naar het product te gaan!

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *