\

Kraamkado tips!

Kraamkado tips!

Yay! Iemand uit je omgeving heeft een baby gekregen! Je gaat op kraambezoek, maar je wilt natuurlijk niet met lege handen aankomen. Wat is het perfecte kado waar de kersverse ouders echt wat aan hebben! Om het je wat makkelijker te maken hebben wij een aantal items uitgelicht die leuk en praktisch zijn om te geven.

Wil je liever een leuk kraampakket samenstellen? Wij kunnen je helpen met het maken van een kraampakket. Wij pakken het leuk in en kunnen het eventueel ook versturen naar de kersverse ouders! Mail ons, en wij helpen je graag!
Info@muize-pluis.nl

Hydrofiele doeken

Je kunt er niet genoeg van hebben in je baby uitzet! Je gebruikt ze overal voor en zijn multifunctioneel. Je gebruikt ze als slab, bij de voedingen, bij het afdrogen, bij het verschonen of onder het hoofdje van de baby in bed.
Bekijk de leuke print hydrofiele doeken van Jollein. Liever één kleur, dan hebben wij de mooie doeken van Saga Copenhagen.

Bekijk de hydrofiele doeken

Knuffels

Knuffels zijn altijd een goed idee! Zoals dit grote konijn van Cotton & sweets!  En wat dacht je van de lieve beer van Childhome! Je zet ze leuk in het ledikant of in de box!

Bekijk de knuffels

Speen of knuffeldoekjes

Speendoekjes zijn ideaal om een speentje aan te knopen. Zo raken de ouders het speentje niet snel meer kwijt! Tegelijkertijd heeft de baby een zacht knuffelvriendje bij zich.

Bekijk de speendoekjes

Wikkeldekens

Wikkeldekens zijn ideaal om de baby lekker warm in te wikkelen. Leg de baby in de box of in de wagen met deze lieve deken met bunny gezicht. Door de openingen is hij ook perfect te gebruiken in een autostoel.

Bekijk de wikkeldekens
Wikkeldeken Bunny Caramel | Jollein
Fanfan het hertje

Bijtspeeltjes

Wanneer de baby tandjes krijgt is een bijtspeeltje ideaal om erop te sabbelen en te bijten. We hebben de bekende bijtspeeltjes van Sophie de Giraf of de leuke regenbogen van Leo et Lea.

Bekijk de bijtspeeltjes

Laat ons weten voor welk kraamkado jij zou gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *